Seks İlaçları Sex Shop

🕻 Telefonla Ara: 0552 617 34 68
✆ Whatsapp Yaz: 0552 617 34 68
🕊 Twitter İletişim : @seksilaclari

- Cinsel İlişkiyi Uzatma Seks Süresini Arttırma Erken Boşalmayı Geciktirmek İçin Sex Geciktiriciler
En iyi Geciktirici İlaçlar En Etkili Erken Boşalmayı Geciktiriciler En Kaliteli Seks Süresini Uzatıcılar En Harika Boşalmayı Önleyiciler ve daha fazlası www.Geciktirici.Space Geciktirici İlaç Mağazasında.
- Bayan Azdırıcı Cinsel Uyarıcı Seks İsteği Uyandırıcı Libido Yükseltici Arzu Arttırıcı
En iyi Azdırıcı İlaçlar En Etkili Kadın Sex Uyarıcı Damlalar En Kaliteli Bayan Seks İstetici Parfümler ve daha fazlası www.AzdiriciBulAl.info Azdırıcı Shop Mağazasında.
- Penis Dikleştirici Yarak Sertleştirici Sik Kaldırıcı Seks İlaçları
En iyi Ereksiyon İlaçları En Etkili Penis Kaldırıcı Haplar En Kaliteli Penis Sertleştirici Kremler www.SertPenis.Space Penis Büyütücü Ereksiyon Shop Mağazasında.

4 Kasım 2022 Cuma

Acil Seks Shop Twitter'da: "Rubicon 22.5 cm boy 4.5 cm çap Vantuzlu Titreşimli Realistik Zenci Vibratörü C-CH7284 https://t.co/vG5dKqX19Y 22.5 santim boyunda,4.5 cm çap kalınlığında,gerçek et dokusunda,güçlü yapışkan vantuzlu,testisli, kalın damarlı yapıda, vibrasyon hızı ayarlı çok gerçekçi zenci penisi. https://t.co/rEOPwvKqx3" / Twitter

Acil Seks Shop Twitter'da: "Rubicon 22.5 cm boy 4.5 cm çap Vantuzlu Titreşimli Realistik Zenci Vibratörü C-CH7284 https://t.co/vG5dKqX19Y 22.5 santim boyunda,4.5 cm çap kalınlığında,gerçek et dokusunda,güçlü yapışkan vantuzlu,testisli, kalın damarlı yapıda, vibrasyon hızı ayarlı çok gerçekçi zenci penisi. https://t.co/rEOPwvKqx3" / Twitter
Rubicon 22.5 cm boy 4.5 cm çap Vantuzlu Titreşimli Realistik Zenci Vibratörü C-CH7284 erotikurunler.com/rubicon-22.5-c 22.5 santim boyunda,4.5 cm çap kalınlığında,gerçek et dokusunda,güçlü yapışkan vantuzlu,testisli, kalın damarlı yapıda, vibrasyon hızı ayarlı çok gerçekçi zenci penisi.
Resim

[embed]https://twitter.com/aceleshop/status/1588456868854497286[/embed]

Rubicon 22.5 cm boy 4.5 cm çap Vantuzlu Titreşimli Realistik Zenci Vibratörü C-CH7284

22.5 santim boyunda, 4.5 cm çap kalınlığında, gerçek et dokusunda, güçlü yapışkan vantuzlu, testisli (yumurtalıklı- taşşaklı), kalın damarlı yapıda, vibrasyon hızı ayarlı siyah renk çok gerçekçi zenci penisi.

500 gr ağırlığında, kullanılabilir 16 cm giren penis boyunda zenci dildo.

Harici kullandığınız sökülebilir özellikleri olan Strapon kemerlere uyumlu olarak takılabilir.

Koyu Siyah renginde Zenci dildo damarlı yapıdadır.

Gerçekçi hayal edilmesi için testisleri olan ( yumurtalıklı / taşaklı ) modeldedir.

Güçlü Yapışkanlı vantuzu sayesinde her türlü pürüzsüz düz zemine ( cam, fayans, mermer v.s) yapıştırılarak, ellerinizi kullanmadan da serbest şekilde cinsel isteklerinizi değişik pozisyonlarda doyurabilirsiniz.

En ince ayrıntısına kadar ereksiyon halinde ki gerçek zenci penisi görünümünde ve doku olarak aynı ten özelliklerindedir.

Zenci Penisi Modelinde ki cinsel zevk vibratörü klinik testlerden geçmiş olan, alerji yapmayan, cildi tahriş etmeyen gerçek penis hissi veren et dokusunda medikal tıbbi silikon malzemeden imal edilmiştir.

özel ten dokusu yumuşaklığı ve ten hassasiyeti hissi veren cilt dostu realistik silikon malzemeden imaldir, gerçekçi penis hissi ve zevki verir.

Gerçekçi ten dokusu yumuşaklığında olduğundan elinize aldığınızda gerçek ereksiyona geçmiş bir penisi tutuyormuş gibi hissedersiniz.

 

Dildo - Siyah - Vantuzlu - Testisli
Diğer Realistik Zenci Penis Modellerimiz
Etiketler: zenci penisizenci dildovantuzlu zenci penisivantuzlu zenci dildotestisli zenci dildosuni zenci penisiyapay zenci penisizenci vibratörüsiyah penissiyah dildo21 cm penis21 cm dildo21 cm zenci dildo21 cm zenci penisi21 cm zenci yarağı21 cm zenci sikibüyük zenci penisibüyük peniskalın penisiri penisbüyük zenci sikibüyük zenci yarağı22 cm penis22 cm dildo22 cm zenci dildo22 cm zenci penisi22 cm zenci yarağı22 cm zenci

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

20.5 cm Boy 4.5 cm Çap Vantuzlu Taşaklı Ten Rengi Büyük Realistik Penis C-7764

  Realistik Vibratör - Dildo Tavsiyeli 20.5 cm Boy 4.5 cm Çap Vantuzlu Taşaklı Ten Rengi Büyük Realistik Penis C-7764 Gerçek bir erkek penis...